Versace VE2140 100287

Dámske Pánske
Vlastnosti

Veľkosť okuliarov Akú mám veľkosť?
146 mm
Ďalšie rozmery
18 mm
135 mm
51 mm 40 mm
Skladom
Kedy odošleme: Utorok 19.3.
Skladom optika Žilina - Bottova
Darček zdarma v cene až 15.79 € k objednávke nad 60.00 €
Garancia originálneho pôvodu tovaru
Cena
153.40 €

O značke Versace

Hľadáte originálne okuliare, vďaka ktorým vystúpite z radu? Potom sú tu pre vás luxusné slnečné okuliare značky Versace! Táto talianska značka ponúka nápadité a elegantné modely všetkým, ktorí sa neboja výrazných línií.


O týchto okuliaroch

Tvar týchto rámov je charakterizovaný jedinou šošovkou. Farba rámov je prevažne zlatá, čím jednoznačne zvýrazní Váš vzhľad a dodá mu nádych sofistikovanosti! Rámy sú prevažne čierne, vďaka čomu sa jednoducho kombinujú a sú spoľahlivou voľbou pre každodenný či elegantný štýl. Farba skiel je sivá a poskytuje zníženie jasu a zlepšuje vnímanie farieb. Materiál rámov je najmä kovový, vďaka čomu dlho vydrží a poskytne Vášmu vzhľadu eleganciu a štýl. Chcete zistiť, či Vám okuliare sedia? Vyskúšajte si ich pomocou nášho virtuálneho zrkadla.

Originálne produkty

Predávame len originálne značky a produkty. Keď si objednávate okuliare na Alensa.sk, okuliare máme skladom a doručíme ich až k Vám domov v čo najkratšom čase. Naším cieľom je čo najväčšia spokojnosť našich zákazníkov. V prípade, že nie ste so zakúpeným produktom spokojní, kontaktujte náš zákaznícky servis. Budeme sa snažiť vyjsť v ústrety Vašim potrebám.