Versace VE2150Q 100211

Dámske
Vlastnosti

Veľkosť okuliarov Akú mám veľkosť?
148 mm
Ďalšie rozmery
14 mm
140 mm
53 mm 62 mm
Skladom
Kedy odošleme: Utorok 2.4.
Darček zdarma v cene až 15.79 € k objednávke nad 60.00 €
Garancia originálneho pôvodu tovaru
Cena
203.50 €

O značke Versace

Hľadáte originálne okuliare, vďaka ktorým vystúpite z radu? Potom sú tu pre vás luxusné slnečné okuliare značky Versace! Táto talianska značka ponúka nápadité a elegantné modely všetkým, ktorí sa neboja výrazných línií.


O týchto okuliaroch

Tento rám je tvaru Pilot, ktorý perfektne sedí akejkoľvek tvári. Farba rámov je prevažne zlatá, čím jednoznačne zvýrazní Váš vzhľad a dodá mu nádych sofistikovanosti! Farba skiel je sivá a poskytuje zníženie jasu a zlepšuje vnímanie farieb. Tieto okuliare majú gradientné sklá, čo znamená, že sú na vrchu tmavšie a na spodnej časti prechádzajú postupne do svetlejšieho prevedenia. Nielenže je tento efekt trendový a štýlový, ale je tiež vhodný na šoférovanie, nakoľko umožňuje jasnejší výhľad zdola a zároveň znižuje slnečné oslnenie zhora. Materiál rámov je najmä kovový, vďaka čomu dlho vydrží a poskytne Vášmu vzhľadu eleganciu a štýl. Chcete zistiť, či Vám okuliare sedia? Vyskúšajte si ich pomocou nášho virtuálneho zrkadla.

Originálne produkty

Predávame len originálne značky a produkty. Keď si objednávate okuliare na Alensa.sk, okuliare máme skladom a doručíme ich až k Vám domov v čo najkratšom čase. Naším cieľom je čo najväčšia spokojnosť našich zákazníkov. V prípade, že nie ste so zakúpeným produktom spokojní, kontaktujte náš zákaznícky servis. Budeme sa snažiť vyjsť v ústrety Vašim potrebám.